tisdag, september 16, 2008

Studie om nätet och sexuella övergrepp

Läser på Umeå Live (som jag har lämnat ifall någon undrar varför det är så tyst från mig där...) att Ungdomsstyrelsen har fått i uppdrag av regeringen att göra en studie om sexuell exploatering av barn och unga på internet.
Till att börja med ska vi göra en studie om ungdomars attityder till och erfarenheter av sexuell exponering och sexuellt utnyttjande.
Det hela ska vara klart om ett och ett halvt år. Det har en hel del beröringspunkter med det jag håller på med så jag får nog hålla ett öga på det de kommer fram till. Suveränt att regeringen satsar på denna typ av kunskapsutveckling!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Klockan 8:33 em , Anonymous Lotta sa...

Varför har du slutat på Umeå live?
Intressant att du ska göra en studie om nätet och sexuella övergrepp - berätta mera!

 
Klockan 8:35 fm , Blogger Dunkels sa...

Nja, nu var jag nog otydlig. Det går undan när jag bloggar nuförtiden eftersom jag har så mycket att göra... Jag menar att det har med min EU Kids-studie att göra, lite iallafall. Jag ska göra en forskningsöversikt om nätets baksidor. Återkommer snart till det i bloggen. Nu ska jag gå ut till flygbussen och gå på möte med Medierådet.

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida