onsdag, april 15, 2009

Ny bok - Vad gör unga på nätet?

Ur Gleerups nyhetsbrev:

Vad gör unga på nätet? NYHET!
Författare: Elza Dunkels

Det finns många åsikter om vad unga gör på nätet. Massmedierna fylls av larmrapporter och varningar kring nätmobbning och sexuella övergrepp. Hur ska man förhålla sig till ungas nätanvändning? Vilka krav är rimliga att ställa? Vilka regler ska gälla?

I Vad gör unga på nätet? visar Elza Dunkels hur viktigt det är att kunskaperna om unga och nätet sätts in i ett sammanhang. Om vi vill förstå räcker det inte med att iaktta på avstånd. Vi måste våga ställa frågor; i klassrummet såväl som vid middagsbordet. >>Läs mer

Vill du beställa ett tjänsteexemplar?
Vill du använda boken Vad gör unga på nätet? som kurslitteratur på kurser där du undervisar? Då kan du beställa ditt eget tjänsteexemplar kostnadsfritt om du sedan vill berätta för oss vad du tycker om boken.

Boken skickas inte ut automatiskt, utan du beställer ditt tjänsteexemplar här.
>>Beställ tjänsteexemplar!

Etiketter: ,

7 kommentarer:

Klockan 8:16 em , Blogger Lina Z Y sa...

Jaha. Kul att den kommit. Men varför sa de juni till mig? Pappskallar.

 
Klockan 11:40 em , Blogger helena sa...

Åh så intressant! Går den att beställa för en intresserad student inom specialpedagoisk forskning?

 
Klockan 11:02 fm , Blogger Dunkels sa...

Ja, självklart kan man beställa den! Jag är själv lite imponerad av det låga priset. 134 kr för alla dessa ord! Köp, köp, köp! Jag behöver en ny tatuering och de är inte billiga, ska ni veta.

 
Klockan 12:38 em , Blogger Lina Z Y sa...

Jag skulle gärna tatuera mina barns namn men de vill inte det vilket ju är förståligt... Kanske ska jag skriva I love Elza i ett hjärta på överarmen? Räknas det som trakasserier?

 
Klockan 1:58 em , Blogger Dunkels sa...

Haha, ja, det kan bli farligt! Barnen tycker jag kan vara ok (eller föräldrarna som några av våra barn gjort...). Man kanske ska passa sig för att tatuera personer som kan falla i onåd. Av flera skäl...

 
Klockan 1:20 em , Anonymous Anonym sa...

Går den att ladda ner? =)

 
Klockan 2:21 em , Blogger Dunkels sa...

Hmmm, tyvärr inte. Om det var upp till mig skulle den vara det. Men nu skrev jag boken av två skäl: 1. för att den behövdes och 2. för att använda när jag ska ansöka om att få bli docent. Och i det sistnämnda fallet funkar det bäst med en förlagd bok.

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida