onsdag, maj 06, 2009

Vad gör unga på nätet?


Boken finns ute nu och många av er har säkert beställt friex av olika skäl (det lär vara väldigt många friex beställda - hihi, så kul!) eller så står ni på min lista över folk som ska ha boken gratis. Annars får ni köpa den och det tackar jag för redan nu förväg. Själv får jag bara 8 ex och det räcker bara till halva min familj så jag får ordna det på nåt sätt. Men jag är så nöjd och glad - den blev så fin! Innehållet var jag redan nöjd med men jag var lite orolig, helt i onödan, att de inte skulle ha fått till allt utseendemässigt. Kontrollbehov, eller? Hur som helst blir det stort firande på fredag eftermiddag. Inbjudan finns på Facebook. Alla är verkligen mycket, mycket välkomna. För planeringens skull får man gärna tala om att man kommer men det är inget krav - kom hellre oanmäld än inte alls!

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Klockan 10:28 em , Anonymous Lotta sa...

Grattis! Vad kul! Kom precis hem från USA och har därför inte sett att boken är klar nu. Många hälsningar Lotta

 
Klockan 1:09 em , Blogger Sol-Britt sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

 
Klockan 1:10 em , Blogger Sol-Britt sa...

Hej Elza,
hälsningar från Vasa. Grattis till nya boken (som i dagens läge ju inte är SÅ ny). Men för mig som just kommit ut ur forskargrottan och inlett undervisningssvängen är den ny.
Försökte köpa den på nätet men Gleerups säljer inte till Finland. Har du några andra förslag där jag kunde köpa den utan att behöva resa till Sverige?
undrar Sol-Britt

 
Klockan 4:07 em , Blogger Dunkels sa...

Sol-Britt och alla andra i svenska delarna av Finland! Det ska naturligtvis gå att köpa boken var man än bor, det verkar hur dumt som helst att du inte kunde beställa boken. Jag har stött på förlaget om detta men om man har bråttom kan man be en lokal bokhandel ta hem boken. Om det krånglar får man maila mig så ska jag se vad jag kan göra. Jag vill ju att alla läser boken!

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida