måndag, mars 01, 2010

Unga, sex och internet

Nu är det dags att anmäla sig till årets bästa kurs: Unga, sex och internet. Antagningen är i full gång och det blir snabbt fullt på flera orter men eftersom det finns möjlighet till övernattning på samma ställe som kursen går blir det kanske inga problem att välja en annan kursort.

Det är vi på IML som har tagit fram kursen tillsammans med Ungdomsstyrelsen och även vi som examinerar. Man kan alltså få 7,5 ECTS efter att ha genomfört den här ohyggligt intressanta kursen. Massor av bra föreläsare, gratis kurs, ett viktigt ämne - kan det bli bättre? Jo, man får faktiskt kurslitteraturen gratis också.
Vi vänder oss nu till dig som har en operativ eller samordnade roll inom skola, socialtjänst eller fritidsverksamhet och som vill fördjupa dina kunskaper. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och kan arbeta förebyggande med ett nytt förhållningssätt.
Det är inte säkert att kursen går mer än en gång (även om vi jobbar på att fixa det) så avsätt 9 dagar till den roligaste, bästa och viktigaste kursen i år. Och snabbt innan platserna tar slut.

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Klockan 11:31 fm , Anonymous Kristofer Andersson sa...

Hej! Jag heter Kristofer Andersson opch är webbredaktör på UR Samtiden. Några av delarna från dessa seminarier finns nu att se i UR Play! http://ur.se/play/157695

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida