onsdag, mars 24, 2010

Uppdrag granskning om trakasserier

Ikväll kan Uppdrag granskning vara väldigt intressant. Det ska handla om en flicka som trakasseras bland annat via nätet och det är en riktigt skrämmande historia. Jag fick frågan om jag kunde komma ner till Göteborg och kommentera reportaget i studion men jag hade dessvärre inte möjlighet. Jag hade verkligen velat kommentera det, dels för att jag är lite orolig för hur samtalet efteråt kan arta sig, dels för att samtalspartnern skulle vara Katarina Wennstam. Det hade varit ruggigt intressant att prata om nätet med någon som har genusfrågorna på plats. Men titta, det kan helt klart vara värt tiden.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Klockan 11:02 em , Anonymous Jessica Linde sa...

Fruktansvärt men också nyanserat reportage. Enormt bra debatt efteråt också! I min föreställningsvärld var inte genusaspekterna och de vuxnas svek det som skulle stå högst upp på listan i diskussionen... Så jag blev positivt överraskad.

 
Klockan 9:38 fm , Blogger Dunkels sa...

Ja, jag blev också imponerad av temabytet. Det blev mycket bra. Ett tv-program som provocerade fram samtal om bildning, kön, att vara vuxen, mm. Bra dramaturgi.

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida