torsdag, januari 14, 2010

Haiti: Läkare utan gränser

Så här skriver Läkare utan gränser om hur man kan stödja deras arbete i jordbävningsdrabbade Haiti:

Du kan enkelt stödja vår verksamhet direkt i din mobil. Via SMS kan du bli månadsgivare (Mobilsupporter) eller skänka enstaka gåvor.
  • 50 kronor en gång: sms:a LIV till 72990
  • 30 kronor varje månad: sms:a MÅNAD till 72990
Som Mobilsupporter stöder du Läkare Utan Gränsers arbete med 30 kronor varje månad via din mobilräkning. För 30 kronor kan Läkare Utan Gränser till exempel bota sex fall av hjärnhinneinflammation eller rädda tre barn från att dö i kolera.

Etiketter: , ,

onsdag, april 01, 2009

Masseffekt

Vill även använda bloggen för att värva folk till en ovanligt rolig aktivitet på Facebook. När gruppen 400 000 pers går in på slumpvis utvald blogg! har nått 400.000 medlemmar är det dags att bestämma vilken blogg alla ska besöka för att få upp besökstatistiken och hjälpa bloggen upp på listan över mest besökta. Målet på ett ytligt plan verkar vara att flytta ner Blondinbella från första plats men det intresserar inte mig särskilt mycket. Jag är mer intresserad av masseffekten. Som den där fotbollsmatchen, kolla in filmen - man får ju tårar i ögonen. Så om ni också är intresserade av masseffekt - passa på att gå med i 400 000 pers går in på slumpvis utvald blogg! Just nu är det 4822 personer som är med så det krävs lite fler.

Etiketter: